Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles organitza el Fora-stock

La proposta substituirà el Firestoc que aquest any no es pot celebrar per la Covid-19

dimecres 27 gener 2021

L’Ajuntament de Banyoles i l’Associació Banyoles Comerç i Turisme organitzen per la setmana que ve el Fora-stock, una proposta presencial i virtual per substituir el Firestoc que aquest any no es podrà celebrar al pavelló de la Draga. El Fora-stock, que es farà de l’1 al 7 de febrer, vol promoure les vendes en línia a través de la plataforma de comerç local de Banyoles.

La situació de crisi sanitària generada per la Covid-19 impedeix celebrar la 24a edició del Firestoc al pavelló de la Draga com cada any. Per aquest motiu, l’Ajuntament i l’Associació Banyoles Comerç i Turisme han organitzat una proposta alternativa coincidint amb el període de rebaixes d’hivern.

La regidora de Promoció Econòmica Anna Tarafa ha explicat que “davant l’actual situació de pandèmia cal adaptar els esdeveniments i activitats a la realitat del moment, però no deixar de contribuir a mantenir viu el comerç de la ciutat”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha destacat que el Fora-stock “busca combinar tant les vendes presencials als mateixos establiments com el comerç en línia a través de la nova plataforma virtual de comerç”.

A diferència del Firestoc, que se celebrava durant tot un cap de setmana al pavelló de la Draga, el Fora-stock s’allargarà tota una setmana, de l’1 al 7 de febrer i hi participen una cinquantena d’establiments comercials de Banyoles. Els clients podran trobar les millores ofertes en roba, calçat, complements, roba per a la llar, alimentació i esport que oferiran els comerços de Banyoles des dels seus mateixos establiments o bé des de la plataforma de comerç local en línia (https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/banyoles/public/).

En el cas de la plataforma ‘Comerç a casa’ els usuaris que hi accedeixin trobaran un apartat específic del Fora-stock amb el llistat d’establiments participants i els productes en oferta. Podran comprar-los directament des de la plataforma i, una vegada comprats, els rebran a casa. En el cas que els compradors siguin de Banyoles i el Pla de l’Estany, el servei de lliurament a domicili serà gratuït.

Els clients que comprin als comerços que participen al Fora-stock poden guanyar un cap de setmana a Menorca o vals de 300, 200 i 100 euros per comprar als establiments de Banyoles.