Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles obre una nova convocatòria d’ajudes per al transport per a joves

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha obert una nova convocatòria d’ajudes al transport adreçades a joves de Banyoles que es desplacen fora de la ciutat per estudiar. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 30 de setembre

dimecres 07 setembre 2022

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha destacat que “amb aquestes ajudes pretenem ajudar a sufragar una part de les despeses de transport per als estudiants i incentivar l’ús del transport públic entre aquells estudiants que cursen els seus estudis fora de Banyoles”.

Les ajudes es dirigeixen a joves empadronats a Banyoles d’entre 16 i 25 anys que estudien el primer curs de Batxillerat, cicles formatius, formació professional, de grau universitari o un PFI a Girona, Olot, Bellaterra o Barcelona. Tots ells rebran targetes de la línia regular d’autobús. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Oficina Jove Cal Drac, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament demanant cita prèvia o bé a través de la seu electrònica i el termini s’acaba el proper 30 de setembre. Tota la informació de la convocatòria es pot trobar a www.plaestanyjove.cat. 

El curs passat es van lliurar 72 ajudes per al foment del transport públic entre joves estudiants de la ciutat. L’adjudicació va suposar un increment respecte el curs anterior, quan se n’havien concedit 60.