Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles no tindrà atraccions de fires per Sant Martirià

L’Ajuntament de Banyoles ha decidit suspendre les atraccions de fires per Sant Martirià. La mesura s’ha pres després que pocs firaires s’haguessin interessat per ser a Banyoles i especialment per la dificultat de poder garantir el compliment de les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19.

dimarts 22 setembre 2020

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’estava en converses amb el Gremi de Firaires de Girona per trobar la millor opció per poder organitzar les fires, garantint el compliment de les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19. Menys de la meitat dels firaires que habitualment paren a Banyoles havien confirmat que serien a la ciutat.

A més, molts dels firaires que havien confirmat presentaven la mateixa tipologia de parada. Una part considerable de l’oferta no eren atraccions, sinó parades d’alimentació o establiments de restauració.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha explicat que “davant la impossibilitat de garantir una oferta d’atraccions diversificada i oferint totes les mesures de prevenció i seguretat exigibles per als assistents, finalment s’ha acordat suspendre les fires”.