Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles modifica la programació de la Festa Major de Sant Martirià

S’està treballant per adaptar les activitats a la nova normativa aprovada avui pel Govern de la Generalitat. Els concerts al recinte de Barraques es faran sense retirada prèvia d’entrada, excepte els del Pot Petit on es doblarà l’aforament previst

divendres 15 octubre 2021

L’Ajuntament de Banyoles, la Comissió de la Festa Major i les entitats que participen en l’organització de la Festa Major de Sant Martirià estan treballant per adaptar la programació d’activitats a la nova normativa aprovada avui pel Govern de la Generalitat. La Festa Major se celebrarà fins al 25 d’octubre i s’obrirà aquest diumenge al migdia amb el pregó al Teatre Municipal. 

La normativa, que flexibilitza les mesures per a la prevenció de la Covid-19, permetrà que finalment la programació de concerts al recinte de Barraques es faci amb entrada lliure sense retirada prèvia de localitat fins a completar l’aforament i amb el públic a peu dret. Les activitats a barraques s’iniciaran dijous a la nit només amb servei de barra però els concerts començaran divendres a la nit amb uns nous horaris adaptats a la nova normativa que es comunicaran a partir de dilluns. 

Pel que fa al concert del Pot Petit, que es va haver de suspendre per les Festes d’Agost, continuarà essent de pagament a un preu de 3 euros l’entrada i, davant la gran demanda rebuda per a aquest concert i amb l’objectiu d’arribar a més famílies, es doblarà l’aforament per a les dues sessions previstes a les 11 del matí i a 2/4 d’1 del migdia. En aquest cas, el concert també es farà a peu dret, recuperant el format habitual dels concerts del Pot Petit previs a la pandèmia. Per a les persones que ja tenien l’entrada adquirida, es reserva una zona preferent propera a l’escenari. Les noves entrades sortiran a la venda el proper dimarts 19 d’octubre a les 10 del matí. 

Pel que fa a la resta de la programació de la Festa Major, es comunicarà a partir de dilluns amb els canvis que s’estan acordant, d’acord amb la nova normativa vigent.