Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles millora els enjardinaments a diferents espais de la ciutat

S’ha iniciat també la campanya de poda dels arbres i s’han substituït arbres malalts

dimarts 26 febrer 2019

L’Ajuntament de Banyoles ha completat recentment els treballs de millora de diferents enjardinaments en espais de la ciutat. Concretament, les intervencions s’han fet al Puig de la Fontpudosa, la plaça del Doctor Rovira i a l’entrada sud de Banyoles. Properament s’iniciarà també la campanya de poda d’arbres en diferents punts de la ciutat i s’han substituït arbres malalts.

Els treballs de millora dels enjardinaments, que han suposat una inversió de més de 14.000 euros, han comportat l’enjardinament de quatre zones verdes de la urbanització de la Fontpudosa amb planta de baix manteniment i jardineres de ferro corten. Uns treballs similars s’han fet a la plaça Doctor Rovira, on també s’han millorat les jardineres, i a l’entrada sud de la ciutat.

Campanya poda d’arbres

Paral·lelament a aquests treballs de millora dels enjardinaments, s’han substituït liquidàmbers malalts al carrers Pere Alsius i s’han plantat alzines a l’Avinguda de la Farga.

En els propers dies, s’iniciarà també la campanya de poda de sanejament per treure branques seques de plataners en diferents punts de Banyoles. S’intervindrà a la carretera de Figueres, el parc de la Draga, el passeig Lluís M. Vidal, el Passeig Darder, el front d’Estany, el Passeig Magdalena Aulina fins als Desmais, el Passeig Dalmau i la Font Pudosa.

Treball als barris

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha destacat que “aquestes millores als barris són fruit del treball que s’ha fet en els darrers mesos als Consells de Barris de la ciutat”. Semestralment, l’Ajuntament de Banyoles reuneix els set Consells de Barri constituïts a la ciutat per donar compte de les actuacions que s’han fet a cadascun dels barris i dels projectes que s’executen a la ciutat i conèixer les propostes i demanades dels veïns. Clàudia Massó ha explicat que “la majoria de les demandes dels veïns estan relacionades amb millores a la via pública, el medi ambient i l’urbanisme dels seus barris o de la ciutat” i ha afegit que “agraïm l’assistència i la col·laboració dels veïns”.