Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles millora el pati d’educació infantil de l’escola Baldiri Reixac

Els treballs han suposat una inversió d’uns 34.000 euros

dilluns 03 abril 2023

L’Ajuntament de Banyoles està executant obres de millora al pati d’educació infantil de l’escola Baldiri Reixac. Les obres, que han suposat una inversió d’uns 34.000 euros, complementen les que es van fer l’estiu passat amb la renovació dels tancaments exteriors de les aules d’educació infantil.

Els treballs, que s’han fet en una part amb la col·laboració de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola, s’han executat en els darrers mesos i han permès condicionar l’espai amb gespa artificial, noves estructures de jocs infantils i un nou petit mur de fusta com a tancament de l’espai. 

Aquesta actuació ha permès complementar les obres que es van fer l’estiu passat per renovar els tancaments exteriors de les aules d’educació infantil del centre i la instal·lació d’un voladís, que van suposar una inversió de 32.520,35 euros. En total, s’han invertit prop de 69.000 euros en les millores a l’espai d’educació infantil de l’escola. 

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que “aquesta inversió forma part dels treballs de millora que periòdicament anem fent a les escoles d’educació primària que són titularitat de l’ajuntament on hem anat fent treballs de reparació de cobertes, de pintura, de tancaments o de millora d’espais perquè, en definitiva, els nens i nenes estiguin millor a les seves escoles”.

Paral·lelament, també s’ha reparat la coberta del gimnàs de l’escola La Draga, que patia humitats, amb una inversió de 5.999,55 euros. A més, també s’han fet millores a la cuina de la mateixa escola, que han suposat un cost de 1.237 euros.