Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles inicia les obres arranjar i adequar la plaça de Guèmol

Els treballs s’han iniciat aquesta setmana amb un pressupost de més de 65 mil euros

dimecres 13 abril 2022

L’Ajuntament de Banyoles ha iniciat aquesta setmana les obres per a l’arranjament i adequació de la plaça de Guèmol. Els treballs, que es preveu que s’allarguin un mes i mig, estan pressupostats en 65.582 euros. 

Les obres permetran condicionar com a plaça l’espai situat entre Can Sisó, el carrer Mas de Guèmol i l’església del Remei. Amb els treballs, es recuperarà i pavimentarà el camí peatonal que creua l’espai i se li donarà una forma sinuosa per tal de formar una zona d’estada on s’hi col·locaran uns bancs de fusta tractada. 

El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha destacat que “les obres permetran recuperar per als veïns i veïnes una zona d’esbarjo i facilitar que les persones la tornin a utilitzar perquè ara s’ha convertit en un lloc de pas”.

Els treballs preveuen també fer visible el tram del rec de Guèmol que creua la plaça, que s’està adequant. També es pavimentarà l’entorn, es condicionarà la vorera i s’habilitarà una zona enjardinada, mantenint els arbres que hi ha actualment en aquest espai. A més, s’instal·larà una font d’aigua i papereres.