Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles finalitza les obres d’urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora

Les obres han suposat una inversió de més de 150.000 euros

dilluns 22 febrer 2021

L’Ajuntament de Banyoles ha finalitzat les obres d’urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora, entre els carrers Mossèn Baldiri Reixac i Mossèn Constans. Els treballs han suposat una inversió de 153.504,50 euros.

Les obres han permès urbanitzar el carrer amb la construcció de voreres, la millora del ferm i la renovació de l’enllumenat i de l’arbrat. El nou disseny del carrer s’ha fet d’acord amb els veïns i veïnes afectats, a través de reunions per definir la urbanització d’aquest darrer tram del carrer Divina Pastora. L’Alcalde Miquel Noguer ha destacat que “ens satisfà enormement que el projecte d’urbanització s’hagi executat d’acord amb els veïns i veïnes”.

A més, a la cruïlla amb el carrer Baldiri Reixac s’han realitzat treballs de millora del sanejament amb la substitució del tub de sanejament en aquest tram, que estava malmès i havia provocat l’esfondrament del ferm. Els treballs d’urbanització han permès també consolidar el carrer Divina Pastora com una de les vies de connexió entre el Barri Vell i l’Estany, a través del barri del Barral. El carrer s’ha senyalitzat com a zona de prioritat per a vianants, on els vehicles han de circular a 10 km/h i on la bicicleta té prioritat en els dos sentits de circulació. A més, s’ha construït un pas elevat al carril per a bicicletes al passeig Mossèn Constans que dona entrada al carrer.

Les obres d’urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora han suposat una inversió de 96.695 euros, mentre que en els treballs de reparació del sanejament s’han invertit 56.809,50 euros. Les obres s’han finançat amb fons municipals i el projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec dels tècnics municipals.