Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles edita una guia interactiva amb l’oferta d’activitats turístiques

La guia inclou la proposta d’activitats per als mesos d’agost i setembre, entre les quals destaquen noves propostes

dijous 30 juliol 2020

L’Ajuntament de Banyoles ha editat una guia interactiva amb la programació d’activitats turístiques que s’ofereixen des de l’Oficina de Turisme de l’Estany per als mesos d’agost i setembre. La guia, que es pot trobar a la pàgina web de Turisme Banyoles (www.turisme.banyoles.cat), inclou més d’una cinquantena de propostes.

La guia, que a partir d’ara serà bimensual, s’ha editat en format interactiu perquè els usuaris que vulguin participar a les activitats accedeixin directament a la fitxa que inclou la informació detallada de l’activitat.

La programació inclou més de 50 activitats que es portaran a terme durant els mes d’agost i setembre de descoberta de l’entorn, familiars, d’oci, esportives i culturals. De l’agenda, en destaquen cinc noves propostes com una ruta per descobrir el travertí en Tren Pinxo, un taller d’enquadernació, una ruta en BTT pels corriols i les rieres del voltant de l’Estany o un joc de pistes sobre Banyoles.

La programació inclou també les activitats organitzades per l’Àrea de Cultura, com les visites guiades a la Banyoles medieval, al jaciment de Vilauba, al Parc Neolític de la Draga o als museus de Banyoles; així com propostes de l’Ajuntament de Porqueres, com la visita a l’estudi-taller de Carles Fontseré.

La regidora de Turisme, Anna Tarafa, ha recordat que “la programació d’activitats turístiques estan pensades per fer a l’aire lliure, de descoberta de l’entorn i en contacte amb la natura”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha remarcat que “són propostes dirigides a un turisme familiar i al que li agrada el contacte amb la natura, però també per a un públic de proximitat perquè també permeten descobrir l’entorn més proper als mateixos veïns i veïnes de la comarca”.

Totes les propostes d’activitats estan adaptades a les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19.

Com a novetat, aquest estiu les reserves per participar a les activitats turístiques programades es poden fer també per Whatsapp a través del número de telèfon 690 85 33 95. Totes les activitats tenen l’aforament limitat.

Oficina de Turisme

L’Oficina de Turisme de Banyoles, situada a la pesquera número 10 de l’Estany, obre cada dia de dilluns a diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 3 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. A banda de la guia interactiva amb la programació d’activitats, els usuaris també poden descarregar-se els fulletons turístics d’informació estan a disposició dels usuaris digitalment a través de codis QR que es poden descarregar als seus dispositius mòbils.


Podeu trobar la guia interactiva en el següent enllaç: https://bit.ly/30d2PUY