Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles celebra la Diada de la Policia Local

S’ha reconegut la trajectòria professional d’11agents.

divendres 22 febrer 2019

L’Ajuntament de Banyoles ha celebrat avui la Diada de la Policia Local. Durant l’acte, el consistori ha reconegut la tasca de diferents agents i ha lliurat medalles d’antiguitat a dos policies que han complert els 25 anys de servei al cos.

La Diada de la Policia Local, que s’ha celebrat aquest migdia a la sala de plens de l’Ajuntament, vol reconèixer el servei públic i la trajectòria professional dels agents que formen part de la Policia Local. En total, s’han lliurat 11 guardons de mèrit com a reconeixement a accions destacades d’agents de la Policia Local. Entre altres, s’ha reconegut tres agents per la detenció d’una persona per un delicte contra la salut pública, així com a dos agents per resoldre diversos robatoris amb força o a dos agents per la detenció de dues persones a les quals van interceptar dos quilos d’haixix.

En la mateixa Diada de la Policia, s’han entregat dues medalles de plata a dos agents que han complert els 25 anys de servei al cos.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el regidor de Policia i Via Pública, Lluís Costabella, i el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, han estat els encarregats de lliurar els reconeixements als agents. En el transcurs de l’acte, Miquel Noguer ha volgut agrair la tasca de la Policia Local i ha destacat que el guardons “són el reflex de la nostra societat i del que passa a la nostra ciutat i de la vostra excel·lent actuació perquè vosaltres sou el reflex de l’Ajuntament al carrer tot l’any, malgrat les dificultats”.