Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles celebra el Tech Day BNY

Una trentena de persones participen a la jornada tecnològica que pretén connectar empreses i emprenedors del territori

divendres 24 març 2023

Una trentena de persones participen avui al Tech Day Bny, la jornada tecnològica per conèixer les últimes innovacions i avenços del sector de la tecnologia. La jornada, que es fa al Club Natació Banyoles, pretén connectar emprenedors i empresaris tecnològics de Banyoles perquè intercanviïn experiències i coneixements. 

En la jornada, els participants tenen l’oportunitat de conèixer els nous projectes que s’estan desenvolupant en l’àmbit digital a Banyoles. A més, a través de ponències i taules rodones, professionals destacats de l’àmbit de la tecnologia han compartit les seves idees i experiències i les darreres novetats del sector. 

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que “la jornada s’ha convocat amb l’objectiu d’aglutinar les empreses tecnològiques del territori i facilitar un espai de trobada, coneixement i intercanvi entre les empreses i els emprenedors del sector a Banyoles i comarca perquè puguin sumar esforços i crear sinèrgies per afrontar nous projectes en l’àmbit digital”. 

En la primera part del Tech Day Bny, s’han pogut conèixer les novetats presentades a la darrera edició del Mobile World Congress, de la mà del periodista Guillem Alsina. A continuació, el mateix Alsina ha moderat una taula rodona sobre ‘Captació i retenció de talent a comarques’, en la que han participat Joan Jou, cofundador i CEO de Zertifier; Lorena Rodríguez, cofundadora de Creative Corner Agency; i Àngel Renart, projecte manager a Inbroll. 

La jornada es tancarà amb unes píndoles digitals amb Eulàlia Amell, consultora TIC de Jugarijugar i Albert Calderón, CEO de Solbed. 

El Tech Day BNY està obert a professionals del sector i hi ha participat una trentena de persones. La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de la Diputació de Girona.