Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles cancel·la les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’

Les funcions per a l’estrena de l’espectacle Scrooge es reprogramaran als dies 7, 8, 9 i 10 de gener

dijous 31 desembre 2020

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles i la companyia Cor de Teatre han decidit suspendre finalment les funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’ previstes per als dies 3 i 6 de gener. Per contra, l’estrena de l’espectacle Scrooge, també de Cor de Teatre, es farà finalment els dies 7, 8, 9 i 10 de gener.

La decisió de suspendre ‘Els Pastorets de Banyoles’ s’ha pres conjuntament amb l’equip artístic i de producció del muntatge després que la setmana passada es van haver de cancel·lar les primeres funcions previstes al detectar-se un cas positiu per Covid-19 a la companyia. Tot i que s’han complert les mesures dictades per les autoritats sanitàries i que no s’ha detectat cap més cas, s’ha valorat la necessitat de preservar el muntatge, que ja s’havia adaptat a les circumstàncies excepcionals actuals, i recuperar-lo el proper Nadal.

A les persones que van comprar entrades per a les diferents funcions de ‘Els Pastorets de Banyoles’ se’ls retornarà automàticament l’import de les mateixes en els propers dies a través del mateix sistema pel que les van adquirir.

D’altra banda, i pel que fa a l’espectacle Scrooge, que s’havia d’haver estrenat el cap de setmana passat a La Factoria d’Arts Escèniques i que es va haver de cancel·lar pel mateix motiu, s’ha decidit reprogramar-lo. Cor de Teatre presentarà finalment la seva versió a capella del Conte de Nadal de Charles Dickens els dies 7 i 8 de gener, a les 8 del vespre, i 9 i 10 de gener, a les 12 del migdia. Les entrades per a les noves funcions es posaran a la venda el proper dilluns 4 de gener a partir de les 10 del matí.

A les persones que van comprar entrades per a les funcions de Scrooge se’ls retornarà també automàticament l’import de les mateixes en els propers dies a través del mateix sistema pel que les van adquirir.