Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles aprova el Programa Funcional de la Biblioteca

Aquest vespre s’ha celebrat la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Banyoles corresponent al mes de setembre. Entre altres acords, s’ha aprovat el Programa Funcional de la nova Biblioteca Pública de Banyoles i Comarcal del Pla de l’Estany.

dilluns 26 setembre 2022

El ple ha acordat també ratificar l’acord de dissolució del Consorci Esportiu de l’Estany, així com el conveni d’encàrrec de gestió amb el mateix Consorci perquè l’ajuntament n’assumeixi les funcions i serveis. 

També s’ha aprovat el conveni d’encàrrec de gestió entre l’ajuntament i el Consorci de l’Estany per a la realització de les tasques de seguiment de l’estudi sobre la presència de gavians i les tasques de seguiment i control de l’espècie invasora coipú a l’estany. 

A més, el ple ha acordat aprovar el Pla especial urbanístic per destinar la zona d’equipament del carrer Boi Juscafresa, al barri de Can Puig, a allotjament dotacional (habitatges públics). 

En el ple s’han aprovat també una moció del grup municipal de Sumem Banyoles pels drets sexuals i reproductius de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+. També mocions presentades pel grup d’ERC per l’aprovació del manifest de l’acord social per l’amnistia i l’autodeterminació i una altra de defensa de la crema de restes vegetals als mateixos espais agrícoles. 

Recordeu que podeu tornar a veure el ple al Canal Banyoles a Youtube.