Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles ajorna l’acte d’entrega dels Premis Banyolí de l’Any

Se celebrarà el divendres 15 d’octubre també a l’Auditori de l’Ateneu

divendres 24 setembre 2021

L’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles ha acordat aquest matí suspendre l’agenda pública d’actes després de la detenció del president Carles Puigdemont a Itàlia. La suspensió obliga a ajornar l’acte d’entrega dels Premis Banyolí de l’Any que tindran lloc en una nova data, el divendres 15 d’octubre al mateix Auditori de l’Ateneu. 

L’alcalde Miquel Noguer ha explicat que “davant la detenció del president Puigdemont i tal i com ha fet també el Govern de la Generalitat, hem decidit suspendre l’agenda d’actes públics previstos per avui i hem acordat ajornar l’acte de lliurament dels Premis Banyolí de l’Any”. La decisió ja s’ha comunicat als portaveus dels grups municipals i també als premiats i autoritats presents.

Està previst que el vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori Jordi Puigneró presideixi igualment l’acte d’entrega el proper 15 d’octubre.

Els Premis Banyolí de l’Any són una iniciativa de l’Ajuntament de Banyoles, que compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany.