Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles ajorna el Carnestoltes al cap de setmana del 26 de març

Inicialment estava previst pel cap de setmana del 19 de febrer

dijous 03 febrer 2022

L’Ajuntament de Banyoles ha acordat ajornar la celebració del Carnestoltes al cap de setmana del 26 de març. La situació de pandèmia actual ha obligat a prendre aquesta decisió amb l’objectiu de poder celebrar la festa més endavant amb un programa d’actes pensat per a diferents grups d’edat i en un moment previsiblement més relaxat de l’onada pandèmica actual. 

La celebració del Carnestoltes de Banyoles inicialment estava prevista pel cap de setmana del 19 de febrer però l’Ajuntament ha decidit posposar-lo per evitar riscos que posin en perill la salut de les persones i d’acord amb les mesures sanitàries vigents. El regidor de Festes, Miquel Cuenca, ha destacat que “després de parlar amb els diferents agents implicats hem cregut oportú ajornar el Carnestoltes de Banyoles perquè es pugui desenvolupar en millors condicions, però alhora no hem volgut renunciar a celebrar-lo pensant en el conjunt de la ciutadania –i especialment en els més menuts i els joves- i en el propi sector cultural”. 

Pel que fa al programa d’actes, que es farà públic més endavant, des de l’àrea de Festes s’està treballant en definir les activitats amb l’objectiu que sigui una festa transversal i que inclogui propostes per a diferents grups d’edat. 

D’aquesta manera, el Carnestoltes de Banyoles continuarà celebrant-se, com és tradicional, una setmana abans dels grans carnestoltes de la Costa Brava que també s’han ajornat en aquest cas al primer cap de setmana d’abril.