Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles acollirà el II Campus d’Handbol Gonzalo Pérez de Vargas

Se celebrarà de l’1 al 7 de juliol en diferents espais com el pavelló de la Draga i el pavelló de la Farga

dimarts 05 març 2019

Banyoles serà la seu de la IIa edició del Campus d’Handbol del jugador del FC Barcelona Lassa Gonzalo Pérez de Vargas. El Campus d’Handbol es dirigeix a joves d’entre 8 i 17 anys i se celebrarà a Banyoles de l’1 al 7 de juliol, després que la primera edició se celebrés al Vendrell (Tarragona), i s’hi preveu la participació d’un centenar d’esportistes.

Durant una setmana, els participants combinaran els entrenaments tècnics específics i en grup amb competicions entre els jugadors amb activitats lúdiques a l’entorn de l’Estany, a més de rebre la visita de jugadors professionals d’handbol. Les activitats del Campus es portaran a terme entre el pavelló de la Draga i el pavelló de la Farga, després de l’acord a què han arribat l’Ajuntament de Banyoles i el mateix jugador del FC Barcelona.

La segona edició del Campus s’ha presentat aquesta tarda a l’Ajuntament de Banyoles que ha comptat amb la participació del regidor d’Esports del consistori, Jordi Congost. Congost ha destacat que Banyoles “té una llarga tradició d’handbol” i ha recordat que “Banyoles ja ha estat seu de campus de tecnificació d’handbol amb esportistes d’alt nivell com David Barrufet o Xavi Pasqual”.

Per la seva banda, Gonzalo Pérez de Vargas ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i del Club Handbol Banyoles “demostrant que volen que hi hagi handbol, que hi hagi tecnificació i valors” i ha recordat la seva experiència a Banyoles com a monitor dels campus de tecnificació de David Barrufet i de Xavi Pasqual.