Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba el 6è Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany

Tornen les 6 proves amb més força que mai. Curses populars que es poden fer corrents o caminant. Premis a l’esforç, a la participació i als millors resultats de cada prova

divendres 12 novembre 2021

El Circuit de Curses Populars neix amb l’objectiu de fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca; promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen. En la seva sisena edició, el Circuit torna amb més força que mai, amb 6 curses que es desenvolupen en diferents municipis de la comarca.

Calendari de curses:

• XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles, 28 novembre 2021
• XXV Cursa Popular de Porqueres, 8 desembre 2021
• II Cursa Popular de Camós, 30 gener 2022
• XIII Cursa Atlètica Run-Run La Vall del Terri, 13 febrer 2022
• IV Cursa Popular de Fontcoberta, 13 març 2022
• VI Marxa Solidària Serinyà – Mas Casadevall, 3 d’abril 2022

Funcionament

El Circuit de Curses populars del Pla de l'Estany consta de 6 proves puntuables. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a cada prova o bé, realitzar la inscripció a tot el circuit, en un abonament únic per a les 6 proves.

Els premis

Aquest circuit té com a valor afegit, el fet de reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.

Inscripcions

Totes les inscripcions es gestionen des de la pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Més informació

Tota la informació, terminis d’inscripció i característiques de les proves ho trobareu a la pàgina web del circuit: www.cursesplaestany.cat

S’anima a tothom a formar-ne part i així poder gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!