Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Pla, primera veu confirmada de la dissetena edició de l'(a)phònica, Festival de la veu de Banyoles

Del 24 al 27 de juny, la capital del Pla de l’Estany oferirà actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics, adaptant el format a la situació actual. L’artista presentarà el nou espectacle ¿Os acordáis? el divendres 25 de juny en un dels escenaris més emblemàtics del festival, al costat de l’Estany

dilluns 12 abril 2021

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica avança una de les grans veus que formaran part del cartell de la dissetena edició del festival, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Es tracta de l’artista polifacètic Albert Pla, que presentarà en solitari el seu nou espectacle, ¿Os acordáis?. Les entrades per a aquest espectacle (20 € anticipada / 23 € taquilla) es posaran a la venda el dimarts 13 d’abril a les 10 h aquí.

Amb una capacitat única per commoure, remoure i sorprendre, Albert Pla és una de les veus més transgressores del nostre país. Artista polifacètic, fa més de 25 anys que duu a terme una extensa activitat, tant musical com teatral i cinematogràfica. Ara puja a l’escenari en solitari per presentar ¿Os acordáis?, un espectacle en què reflexiona amb ironia sobre l’impacte de la crisi del coronavirus a nivell mundial.

En un entorn inigualable, a tocar de l’Estany,es presentarà en estat pur, amb aquella poètica inusual, devastadora i electritzant que el caracteritza. Un concert en què oferirà cançons noves, altres d’emblemàtiques i alguns monòlegs d’històries tràgiques, delirants, quotidianes, sorprenents, crues i surrealistes a la vegada.

Aquesta és la segona vegada que l’artista actua al festival banyolí, després de participar-hi en l’edició del 2007 per presentar -en el mateix escenari on actuarà aquest 2021- el seu vuitè disc, Vida y milagros (Sony/BMG, 2006).

*L’aforament és limitat i reduït al 50% segons la normativa actual i s’adaptarà a les limitacions vigents en aquell període. Durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat davant la crisi sanitària del coronavirus.