Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre professional. Els somnàmbuls, de Llàtzer Garcia

Dia: dissabte, 1 de febrer. Hora: 9 del vespre. Lloc: Factoria d’arts escèniques. Preu: 15 euros.

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia / Intèrprets: Genís Casals, David Marcè i Laura Pujolàs / Espai escènic: Lluís Nadal “Koko” / Vestuari: Tere Solà / Il·luminació: August Viladomat / Espai sonor: Marc Paneque / Producció tècnica: Punt de Fuga / Ajudant de direcció i producció executiva: Arnau Nadal / Assistent de direcció: Maria Cambil / Assessorament de cos: Alba Carretero / Fotografia: Paco Amate i Sílvia Poch / Coproducció: Mithistòrima Produccions S.L., Sala La Planeta i Punt Produccions, SL / Amb el suport de ICEC, Ajuntament de Girona i Diptuació de Girona.

Un espectacle inspirat en Design for living de Noël Coward

Els somnàmbuls és la història de dos joves amics: en Genís i en David, als quals ràpidament s’afegeix la Laura. Una amistat a tres que va buscant fórmules d’una possible felicitat en diferents esquemes de relació. L’amistat entre ells s’anirà esquerdant quan l’amor —com l’entenem en la nostra societat — i la gelosia —com la vivim en la nostra societat— ho devorin tot. El dramaturg Llàtzer Garcia signa una obra inspirada en Design for Living de Noël Coward i en pel·lícules de Truffautt i Godard, i ho transforma en una comèdia que ens parla de l’amor i del viure la vida minut a minut.

“Els somnàmbuls parla d’un trio. M’havien encarregat una comèdia per dirigir actors de Banyoles, però la comèdia no és el meu fort i vam començar a buscar. Vaig anar a parar a Nöe Coward, sabent que no el faríem, però que m’inspiraria. M’interessava molt, té textos en format vodevil amb molt de fons, parla de l’alta societat, criticant-la… Té una visió del món pessimista, que m’atrau molt”, Llàtzer Garcia.

  • Quan? 01/02/2020 des de 21:00
  • On? Factoria d’Arts Escèniques
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal