Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUSPÈS. Teatre professional. Dolors. La primera sèrie en teatre

SUSPÈS. Dia: divendres, 20 de març. Hora: 9 del vespre. Lloc: Teatre Municipal de Banyoles (Capítols 1, 2, 3). Preu: Sessió 1 dia 15 € / Pack 2 dies 24 €.

Idea original: Meritxell Yanes / Autors: Cristina Clemente, Eulàlia Carrillo i Sergi Belbel / Argumnet: Cristina Clemente i Eulàlia Carrillo / Direcció: Cristina Clemente i Sergi Belbel / Ajudant de direcció: Antonio Calvo / Repartiment: Gemma Martínez, Meritxell Yanes i Jordi Andújar / Escenografia: Lluís Nadal Koko / Producció tècnica: Punt de Fuga / Vestuari: Carme PuigdevalliPlantéS / Il·luminació: August Viladomat i Àngel Puertas / Espai sonor: Carles Cors

L’obra consta de sis “capítols” d’uns 45 minuts de durada. Amb un format de “sitcom” i un ritme més propi d’aquesta mena de sèries per a la televisió, Dolors es planteja com un joc a l’espectador de teatre, a través de les peripècies de tres personatges singulars, amb un argument senzill que es va complicant més i més a mida que avança, propi d’aquest format. Amb tots els ingredients de les sèries televisives, l’espectador assistirà, de manera divertida, àgil i molt dinàmica, a una trama amb tocs de comèdia que vol ser també una crítica àcida de determinades injustícies massa arrelades en la nostra societat.

La Lola, una intrèpida i peculiar emprenedora, acaba d’inventar un dispositiu per combatre una injustícia que no pot suportar: el dolor que la menstruació provoca a moltes dones. La Miranda, la seva companya de pis i gran amiga, l’encoratja a patentar ràpidament el mecanisme. Però les empreses a les quals la Lola presenta el seu enginy ni tan sols li donen cita. Desesperades, la Lola i la Miranda ordeixen un pla perquè l’invent sigui comercialitzat. Amb l’ajut d’un conegut de la Miranda, el Nil, un noi més aviat senzill i solitari, apassionat, com la Lola, per les sèries de televisió, posen en marxa el pla. I els funciona. Però a partir d’aleshores les vides de tots tres comencen a complicar-se i a retorçar-se, ben bé com si els personatges, de cop, formessin part d’un esbojarrat i enrevessat serial televisiu.

  • Quan? 20/03/2020 des de 21:00
  • On? Teatre Municipal de Banyoles
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal