Cinc Cèntims de creació local. La pastisseria: evolució fins a l’actualitat
Dia: dimarts, 18 febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Auditori de l’Ateneu. Amb Miquel Boix, de la Confiteria Boix; Xavier Garriga, de la Pastisseria Boadella i amb les pastisseres de La Sal i La Menuda. Moderadors: Jaume Vila i Ramon Ferrer. En la cinquena edició d’aquest espai de converses i debat sobre artistes i creadors del Pla de l’Estany, parlem de cuina i gastronomia.
- https://banyoles.cat/ajuntament/ajuntament/informacio-municipal/agenda/cinc-centims-de-creacio-local-la-pastisseria-evolucio-fins-a-l2019actualitat
- Cinc Cèntims de creació local. La pastisseria: evolució fins a l’actualitat
- 2025-02-18T20:00:00+01:00
- 2025-02-18T23:59:59+01:00
- Dia: dimarts, 18 febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Auditori de l’Ateneu. Amb Miquel Boix, de la Confiteria Boix; Xavier Garriga, de la Pastisseria Boadella i amb les pastisseres de La Sal i La Menuda. Moderadors: Jaume Vila i Ramon Ferrer. En la cinquena edició d’aquest espai de converses i debat sobre artistes i creadors del Pla de l’Estany, parlem de cuina i gastronomia.
- Quan? 18/02/2025 des de 20:00
- On? Auditori de l'Ateneu
- Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal