Cinc Cèntims de creació local. La cuina: evolució fins a l’actualitat
Dia: dimarts, 4 febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Auditori de l’Ateneu. En la cinquena edició d’aquest espai de converses i debat sobre artistes i creadors del Pla de l’Estany, parlem de cuina i gastronomia. Amb cuiners i cuineres dels restaurants Can Xabanet, Can Bernat, Les Estunes i La Carpa. Moderadors: Jaume Vila i Ferran Vila.
- https://banyoles.cat/ajuntament/ajuntament/informacio-municipal/agenda/cinc-centims-de-creacio-local-la-cuina-evolucio-fins-a-l2019actualitat
- Cinc Cèntims de creació local. La cuina: evolució fins a l’actualitat
- 2025-02-04T20:00:00+01:00
- 2025-02-04T23:59:59+01:00
- Dia: dimarts, 4 febrer. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Auditori de l’Ateneu. En la cinquena edició d’aquest espai de converses i debat sobre artistes i creadors del Pla de l’Estany, parlem de cuina i gastronomia. Amb cuiners i cuineres dels restaurants Can Xabanet, Can Bernat, Les Estunes i La Carpa. Moderadors: Jaume Vila i Ferran Vila.
- Quan? 04/02/2025 des de 20:00
- On? Auditori de l'Ateneu
- Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal