Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DESPENJA'T

Dia: 26 d'abril. Hora: 9 del vespre. Lloc: la Factoria d'arts escèniques. Preu: 10 euros (anticipada) i 12 euros (a guixeta).

Direcció i producció: Paco Yesares / Coodirecció i textos: Joel Martí / Disseny d'il·luminació: José Gitano / Música i so: Joel Martí / Vestuari i escenografia: Laura Gil / Formadores: Paco Yesares, Anna Ramos, Arianna Martí, Marina Busquets / Interpretació: Alumnes grups juvenils d'aeris / Narradora: Judit / Trapezistes: Paula, Eudald, Abril, Bru i Olivia / Cèrcol Aeri: Larissa, Carlota, Paula, Sofia i Laura / Teles: Tania, Anna, Clàudia, Meritxell, Dana, Àgata, Marta, Aina, Emma, Mariona, Nora i Judit.
 
A vegades, quan aixequem el cap del mòbil, ens preguntem a on anirem a parar. Una societat on cada dia estem més penjats pel telèfon i totes les seves aplicacions.

Un grup de joves que utilitza el mòbil amb una agilitat envejable, ens portarà a fer una mirada amb humor i frescura sobre l'ús del telèfon mòbil entre els nois i noies. Els avantatges, les dependències, els efectes que tinguem sigui a través de les xarxes?

Aquests nois i noies ens portaran a una realitat que potser, no està tant lluny del que ens pensem.