Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

Banyoles presenta 7 nous productes de marxandatge com ara una nova samarreta del drac de Banyoles

12/06/2018


Aquest dimarts l’Ajuntament de Banyoles ha presentat el seu nou marxandatge de la ciutat amb novetats com ara la nova samarreta del Drac de Banyoles. Els productes es dirigeixen especialment al públic familiar, que juntament amb el públic del turisme esportiu són els dos principals de Banyoles. Tots els 7 nous productes es poden comprar a l’Oficina de turisme, situada a l’Estany de Banyoles.

En els darrers anys l’Oficina de Turisme de Banyoles ha detectat un increment de públic i demanda d’activitats enfocades a famílies amb nens i nenes. És per això que, a més d’augmentar el nombre de propostes per a públic familiar, s’ha decidit ampliar l’oferta de productes de marxandatge destinats als menors.

Un marxandatge pensat per a un públic familiar

Les novetats d’enguany del marxandatge de Banyoles és una línia infantil i familiar amb un disseny i estil moderns i diferents a la resta de productes. Com que el producte més demanat els darrers anys ha estat la camiseta infantil amb el dibuix del Drac o Monstre de Banyoles, s’ha encarregat als dissenyadors de Can Seixanta la confecció d’aquesta camiseta. Finalment s’han fet dues il·lustracions diferents del Monstre, seguint la línia dels dracs de la campanya familiar “Vine en família i et regalem Banyoles”. Es pot trobar en diversos colors, models i està disponible per a nens i nenes d’1 a 12 anys. Es vendrà a un preu de 10€.

També s’ha impulsat una línia de productes de joc tant per a infants com adults. Aquests productes es composen d’un dòmino, un micropuzzle i uns minicalidoscopis. Aquests productes han estat dissenyats per la il·lustradora Txell Darné i han estat produïts per Londji, empresa de joguines de gran qualitat i personalitat pròpia.

El dòmino està pensat perquè hi pugui jugar gent de totes les edats, per un costat és el dòmino clàssic i per l’altra són dibuixos. D’aquesta forma, tan grans com petits poden compartir el joc. Es vendrà a 6,5€. Pel que fa al micropuzzle, està més pensat per un públic adolescent i adult ja que està format per peces molt petites. També es vendrà per 6,5€.

La col·lecció de mini calidoscopis està formada per quatre models diferents amb il·lustracions sobre diversos aspectes característics de la ciutat com ara els ànecs coll-verds, les barques de rem, el Tren Pinxo i el Drac de Banyoles. Aquest és un producte petit i molt assequible per qui vol comprar un detall per a un nen o nena, fugint del típic souvenir. El preu de venda serà de 4€. Per completar la línia de marxandatge infantil, també es podrà comprar un bolígraf. El preu de venda serà 2’5€.

Per altra banda, l’Ajuntament de Banyoles ha decidit crear una línia de productes pensats per al públic adult. En primer lloc, i en resposta a la gran demanda, s’ha dissenyat un clauer únic i que identifica Banyoles. Es tracta d’un clauer fet amb fusta de pi amb la silueta de la pesquera La Carpa d’Or. El preu de venda serà 2’5€. El darrer producte que s’ha creat, seguint el compromís de reduir l’ús de bosses de plàstic i paper, és una bossa de cotó reutilitzable. S’han fet dos dissenys diferents amb frases fresques i divertides (obra de Creative Corner) per tal que, no tan sols siguin un record de Banyoles, sinó que els visitants les puguin utilitzar de forma habitual.

La regidora de Turisme de Banyoles, Joana Vilà, ha manifestat que “en el disseny i el plantejament de tots els elements s’han buscat objectes que fossin pràctics, útil o per compartir en família”. Vilà ha destacat que “des de fa 5 anys disposem d’una zona outlet amb 11 productes a un 50% de descompte”.

Ja es venia marxandatge específic per a públic familiar

L’any 2014 es va crear una línia de marxandatge específica per a públic infantil que estava composta per un retallable del Tren Pinxo i una làmina per pintar. Ambdós productes han tingut una bona acollida i, si fem una valoració dels diversos productes que trobem a la venda a l’Oficina de Turisme de l’Estany, els que més es venen són els que estan destinats als infants. Actualment disposen de productes molt diversos i variats, tan d’estil com de preu, com llàpissos flexibles, gomes d’esborrar o camisetes infantils entre altres.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G