Consorci Esportiu
Search

Agenda

22/10/2018 00:00

Dia: 22 d’octubre. Hora: 19:00h. Lloc: Teatre Municipal. Preu: 12€. 

 

 

22/10/2018 00:00

Dia: del 18 al 22 d'octubre. Tota la programació a festesbanyoles.cat

19/10/2018 00:00

BASES DEL CONCURS INSTAGRAM BANYOLES I LA FESTA MAJOR.

 1. Objectiu del concurs.

L’Ajuntament de Banyoles (@ajbanyoles) convoca un concurs fotogràfic a Instagram durant les Festa Major de la ciutat, Sant Martirià els dies 19, 20, 21 i 22 d’octubre del 2018.

El concurs s’iniciarà el divendres 19 d’octubre de 2018 i s’allargarà fins el dia 23 d’octubre de 2018. Hi podrà participar tothom que vulgui publicant les seves fotografies a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #santmartirià2018 o #santmartiria2018

L’objectiu és fer visible la festa de Sant Martirià i seleccionar les millors fotografies que relacionin la festa Major de Banyoles i les activitats incloses en el programa de la Festa Major.

 1. Requisits dels concursants i de presentació de les fotografies.
 1. Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #santmartirià2018 o #santmartiria2018. El motiu pot ser qualsevol acte que estigui relacionat amb la Festa Major i les activitats establertes en el programa de la Festa Major.
 2. Hi haurà 1 premi: millor fotografia original. La millor imatge serà escollida segons el criteri del jurat i hauran de complir amb els requisits d’aquestes bases.
 3. Per tal de poder participar al concurs els participants hauran de seguir els comptes d’Instagram @ajbanyoles @culturabanyoles i mencionar-los a la publicació.
 4. La publicació s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants que haurà de ser obert perquè el jurat pugui valorar les imatges participants.
 5. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgin, totes entraran al concurs.
 6. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.
 7. Podran  participar en el concurs les persones majors de 14 anys. En els cas dels menors d’edat, segons l’article 14 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei de Protecció de Dades de caràcter personal, s’estableix que “podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals.”
 8. No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’elaboració i el desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau.
 9. Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i xarxes socials dels organitzadors. Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu alcaldia@ajbanyoles.org.
 1. Calendari i terminis de participació.

El concurs comença el dijous 18 d’octubre a les 18 hores i acaba el dimarts 24 d’octubre a les 24 hores.

 1. Ús de les imatges i de les dades.
 1. Les imatges publicades amb l’etiqueta #santmartirià2018 o #santmartiria2018 podran ser publicades al web de l’Ajuntament de Banyoles i a les xarxes socials del consistori.
 2. Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Banyoles per a futures campanyes de promoció de la ciutat.
 3. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #santmartirià2018 o #santmartiria2018 implica el permís perquè l’Ajuntament de Banyoles es posi en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
 4. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, un informem que les dades del guanyador no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Banyoles.
 1. Premi i jurat.
 1. El jurat està format per un representant de la regidoria de Comunicació, un d’Alcaldia i un professional extern a l’Ajuntament de Banyoles.
 2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dijous 25 d’octubre del 2018.
 3. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 15 hores del dilluns 29 d’octubre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més nombre de vots pel jurat.
 4. Totes les incidències i reclamacions seran resoltes pel jurat. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient, el jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs.
 5. El premi consistirà en dues entrades per veure l’obra de teatre: Un déu Salvatge pel diumenge 4 de novembre a les 7 de la tarda
 1. Propietat Intel·lectual.

La persona participant que resulti guanyadora cedeix expressament a l’Ajuntament de Banyoles, amb caràcter gratuït i sense limitació temporal  (és a dir, durant tot el termini de vigència dels drets d’autor i per a tot l’àmbit territorial universal), els drets d’explotació de la fotografia premiada, de conformitat amb la Llei de Propietat Intel·lectual, per al seu ús en qualsevol canal, format, suport o ocasió que l’Ajuntament de Banyoles consideri adequats, així con per a finalitats promocionals o publicitàries o de naturalesa anàloga.

Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma, el dret de distribució, el dret de transformació per a l’adequació al format de difusió i comunicació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia.

En conseqüència, l’Ajuntament de Banyoles podrà utilitzar i cedir, totalment o parcialment, a favor de la persona física o jurídica que consideri convenient i sense cap limitació, els drets de propietat intel·lectual adquirits, sense que les persones guanyadores generin cap contraprestació ni cap dret a percebre cap compensació addicional, llevat del dret al premi corresponent. La utilització que se’n faci no serà, en cap cas, per a ús comercial.

L’Ajuntament es reserva el dret a utilitzar la resta de fotografies presentades al concurs amb finalitats informatives o de divulgació d’aquesta convocatòria.

 1. Informació addicional.
 1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 2. En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada des del compte de l’Ajuntament de Banyoles, l’organització no se’n farà responsable. En aquest sentit, es recomana mencionar sempre @ajbanyoles @culturabanyoles a les publicacions i comprovar que la publicació és visible des de qualsevol compte. No podran participar en el concurs, aquelles fotografies publicades en perfils privats d’Instagram. Per participar en el concurs, les fotografies hauran de ser necessàriament en perfils públics.
 3. L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
 4. L’Ajuntament no es responsabilitza de les fotografies que els participants publiquin al seu compte d’Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l’autor/a ha de comptar amb l’autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n’hi apareixen. L’Ajuntament no es responsabilitzarà que un tercer reclami drets d’imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència d’aquest concurs.
 1. Acceptació de les bases.
 1. La publicació de les imatges amb l’etiqueta #santmartirià2018 i #santmartiria2018, significa l’acceptació d’aquestes bases.
 2. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.
 3. La participació en el concurs comporta l’acceptació del dictamen del jurat.

 

24/10/2018 00:00

Dia: dimecres 24 d’octubre. Hora: 8 de la tarda. Lloc: Ateneu Obert de la Dona. Podeu portar un petit quarts i/o una espelma. Roba còmode i coixí, si el necessiteu. Organitza: Ateneu Obert de la Dona.

25/10/2018 00:00

Dia: dijous, 25 d’octubre. Hora: 20h. Lloc: Ateneu Bar. Gratuït.

> Altres activitats

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 24 de setembre del 2018

Vine a conèixer el Barri Vell de Banyoles

Vine a conèixer l'Estany de Banyoles

Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Banyoles

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 30 de juliol del 2018

Ple extraordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 6 d'agost del 2018

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 25 de juny del 2018

Cloenda del Banyoles ets tu 17-18 (part 3)

Cloenda del Banyoles ets tu 17-18 (part 2)

Cloenda del Banyoles ets tu 17-18 (part 1)

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 28 de maig del 2018

Juguem! Omple la plaça Major de jocs

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 24 d'abril del 2018

Vídeo de l'Oficina Jove del Pla de l'Estany Cal Drac (de Banyoles)

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 26 de març del 2018

Banyoles ets tu! Escoles de Can Puig i la Draga

Banyoles ets tu! Escoles Pla de l'Ametller, Casa Nostra i Baldiri Reixac

Noves visites en 3D al Jaciment de Vilauba

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 26 de febrer del 2018

El Pla d'Escolarització Extensiva de Banyoles arriba als 20 anys

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 29 de gener del 2018

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 27 de desembre del 2017

Els Reis d'orient a Banyoles

Exposicions temporals als Museus de Banyoles

Ple extraordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 12 de desembre del 2017

Setmana de la Mobilitat a Banyoles

Desenterrant el Pla de l'Estany al Museu Arqueològic

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 24 d'octubre del 2017

L'Ajuntament de Banyoles lliura a l'arquitecte Jeroni Moner la Medalla d'Or de la Ciutat

Premis Banyolí de l'Any 2017

La Monstra. Festes d'Agost de Banyoles

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 31 de juliol del 2017

Ple extraordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 17 de juliol del 2017

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 26 de juny del 2017

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 29 de maig del 2017

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 24 d'abril del 2017

LA BALCA - Centre educatiu municipal 0-3

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 27 de març del 2017

Banyoles protagonista de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Ple extraordinari i urgent de l'Ajuntament del 20 de març del 2017

El projecte Banyoles ets tu, entra a les escoles

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 27 de febrer del 2017

Exposició La fi és el principi al Museu Darder de Banyoles

L’exposició Desenterrant el silenci al Museu Arqueòlogic de Banyoles

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 30 de gener del 2017

Ple extraordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 27 de desembre del 2016

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 19 de desembre del 2016

Banyoles ets tu! Un projecte educatiu, actiu i compromès amb la ciutat

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 28 de novembre del 2016

Ple ordinari de l'Ajuntament de Banyoles del 31 d'octubre del 2016

Tots els vídeos

Xarxes socials

Les xarxes socials, per àmbits, de l'Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G